Diensten

1 OP 1 PERSONAL TRAINING

 

1 op 1 Personal Training is een investering in jezelf. Samen kijken we naar een manier van trainen die bij je past en die je leuk vind. Gedurende het traject ontwikkel je je eigen kunnen en inzicht zodat je ook zelfstandig aan de slag kan. Daarnaast is het ook een stok achter de deur, wetende dat ik op je wacht op een afgesproken tijd. Dit helpt je net wat meer om van de bank af te komen en lekker te gaan sporten! 

 

VANAF €274.95 P.M.

DUO PT

 

Duo PT is een investering in jullie zelf. Samen kijken we naar een manier van trainen die bij jullie past en die jullie leuk vinden. Dit is vooral aan te raden als jullie beiden aan elkaar gewaagd zijn. Jullie kunnen elkaar toch helpen om net dat stukje verder te gaan. Partners, collega's of vrienden, het versterkt je band en je leert elkaar kennen in de hitte van de training. 

 

 VANAF €209.95 P.M.

PERSONAL COACHING

 

Personal Coaching is bedoeld voor degenen die al wat ervaring hebben in de sportschool en die puur een coach nodig hebben voor het fine-tunen van hun programma's. Zo zien we elkaar 1x per maand voor een meting en evaluatie van maximaal 30 minuten. Je krijgt een persoonlijk voedings- en trainingsplan op maat gemaakt. Hierbij hebben we natuurlijk rekening gehouden met jouw allergieën, voedselvoorkeuren, doelstelling, blessures en nog veel meer. Het plan is op jou afgestemd en niet andersom, zo behalen we de beste resultaten.

 

€69.95 P.M.

 

ONLINE COACHING

 

Je bent lekker op dreef en continu op weg naar het volgende niveau. Toch mis je een stukje zekerheid: Draagt mijn trainingsplan nog wel optimaal bij aan mijn doel? Doe ik niet te veel van hetzelfde? En blijf ik niet hangen op hetzelfde niveau? Eet ik momenteel wel voldoende of juist niet? Gelukkig bieden wij een oplossing voor al deze onzekerheden. Dit is vooral bedoeld voor de mensen die niet de afstand kunnen overbruggen voor de personal coaching. 

 

 VANAF €39 P.M.

BLESSUREBEHANDELING

 

De lat ligt vaak hoog als we trainen en ook in het dagelijkse leven kan er altijd een ongelukje gebeuren. Je krijgt een blessure en je hebt pijn. We nemen in ons drukke leven zo'n klant niet altijd serieus. Hoe langer de klacht er is, hoe erger de gevolgen. Het is dus raadzaam om snel aan een oplossing voor je klacht(en) te werken.

 

€69.95 PER UUR