Personal Coaching

 

Stop met denken in termen van dieet en start met het denken in termen van een levensstijl en flexibiliteit. Als jij de stress wilt ontwijken over wat je moet eten om op je doel te komen maken wij een aangepaste complete plan op maat gemaakt voor jou. 

 

Wij maken jouw complete plan op basis van de intake die we vooraf hebben gehad. We houden rekening met uw budget, voedingsbehoeften; veganistisch, vegetarisch, gevoeligheden, allergieën en andere voedselvoorkeuren of -beperkingen.

 

Ook qua training bieden we op maat gemaakte plannen aan om jouw doelen te behalen. Ook adviseer ik wellicht een andere aanpak als wat je nu doet om je doelen nog sneller te behalen. 

 

We proberen zoveel mogelijk variëteit aan te bieden en zoveel mogelijk voeding erin te verwerken wat u al gewend bent zodat dit makkelijker is om vol te houden. Je zult elke dag uitkijken naar elke maaltijd, die wonderen doet voor de naleving. Het is gemakkelijk om vast te houden aan een dieet vol voedsel waar je dol op bent! 

 

We sturen niet alleen een plan op en laten je daarna los. We hebben elke week een meet-moment en evaluatie waarop ik indien nodig uw plan aanpas. We zijn altijd beschikbaar om u te helpen via e-mail/whatsapp om ervoor te zorgen dat u de resultaten krijgt wat we hebben afgesproken.

 

Wat zit er in uw pakket met Personal Coaching?

 

Persoonlijke intake 

Mobiele Applicatie

Whatsapp contact

Actieve Voedingsplan 

Actieve Trainingsplan

Elke 2 weken 1 evaluatiemoment

12 weken duur