Personal Coaching

 

Stop met het denken in termen als dieet en start met het denken in termen als levensstijl en flexibiliteit. Als jij de stress wilt vermijden over wat je moet eten om je doel bereiken maken wij een aangepast compleet plan op maat, speciaal gemaakt voor jou. 

 

Wij maken jouw complete plan op basis van de intake die voorafgaand het traject wordt ingepland. We houden rekening met het budget, voedingsbehoeften (veganistisch, vegetarisch, gevoeligheden, allergieën) en andere voedselvoorkeuren of -beperkingen.

 

Ook qua training bieden we op maat gemaakte plannen aan om jouw doelen te behalen. Ook adviseer ik wellicht een andere aanpak dan wat je nu doet om je doelen effectiever en efficiënter te behalen. 

 

We proberen zoveel mogelijk variatie aan te bieden en zoveel mogelijk voeding erin te verwerken wat je al gewend bent om te eten, zodat het makkelijker is om vol te houden. Je zult elke dag uitkijken naar elke maaltijd, die wonderen doet voor de naleving. Het is gemakkelijk om vast te houden aan een dieet vol voedsel waar je dol op bent! 

 

Het is geen kwestie van een plan toegestuurd krijgen en daarna losgelaten worden. We hebben eenmaal per 2 weken een meetmoment en evaluatie waarna wij indien nodig het plan aanpassen. We zijn altijd beschikbaar om jou te helpen via e-mail en WhatsApp om ervoor te zorgen dat de gewenste resultaten zoals afgesproken behaald worden. 

 

Wat zit er in het pakket met Personal Coaching?

 

Persoonlijke intake 

WhatsApp contact

Actief voedingsplan 

Actief trainingsplan

Elke 2 weken een evaluatiemoment

Duur: 12 weken