Personal Training

  

MuscleMinded is een trainingsstudio met de focus op 1 op 1 Personal Training, gevestigd in Rijswijk. Wij zijn een organisatie die levens verandert en ernaar streven om ambitieuze, maar bovenal duurzame resultaten te bereiken met onze klanten. Wij zijn van hoge kwaliteit op het gebied van kennis, ervaring, inspiratie en passie.

 

We zijn 100% toegewijd om de doelen van onze klanten te bereiken. Onze klantengroep bestaat uit een verscheidenheid aan mensen, maar één ding is gemeenschappelijk: iedereen heeft een bepaald doel voor ogen en wil naar dit doel toe werken. De doelen van onze klanten zijn ook zeer divers; van het verliezen van vet tot het krijgen van een killerbody en van het oplossen van lichamelijke klachten (blessures) tot een sportieve prestatie zoals een triatlon of het uitproberen van een fitnesswedstrijd.

 

Enkele voordelen van Personal Training

 

Het maakt je zelfverzekerder!

Vaak durf je zwaarder te trainen als iemand met de juiste kennis je begeleid. Zo letten we heel goed op de uitvoering en corrigeren we wanneer nodig. 

Het maakt je sterker!

Uiteraard lichamelijk, maar ook op het mentale vlak. Je komt jezelf tegen op mindere dagen, je verbaast jezelf op goede dagen en overtreft je eigen verwachtingen op de meeste dagen!

Het maakt je wijzer!

Jij krijgt van ons de kennis en praktische informatie mee om op lange termijn zelfstandig je weg te vervolgen in een gezonde levensstijl. 

Het ondersteunt duurzame gewichtscontrole!

Doordat de lichaamssamenstelling gedurende het traject, verandert het metabolisme mee. Dit brengt vele voordelen met zich mee op de lange termijn.

 

Jij bent uniek! Bij het maken van jouw plan kijken we naar verschillende factoren; doel, leeftijd, gewicht, leefstijl, activiteitsniveau, stressniveau en hoe veel keer per week je kan trainen. Dit maakt jouw plan uniek en gepersonaliseerd. 

 

Personal Training is een investering in jezelf. Samen kijken we naar een manier van trainen die bij jou past en die jij leuk vindt. Gedurende het traject ontwikkel jij je eigen kunnen en inzicht zodat je ook zelfstandig aan de slag kan. Daarnaast is het ook een stok achter de deur, wetende dat ik op jou wacht op een afgesproken tijd. Dit helpt je net wat meer om van de bank af te komen en lekker te gaan sporten! Heb jij blessures of beperkingen? Dan is Personal Training ook zeker geschikt voor jou om te leren hier kundig mee om te gaan!