Personal Training

  

MuscleMinded is een 1 op 1 Personal Training-Studio gelokaliseerd in Rijswijk. Wij zijn een organisatie dat levens verandert en streven ernaar om ambitieuze, maar bovenal duurzame resultaten te bereiken met onze klanten. Wij zijn van hoge kwaliteit op het gebied van kennis, ervaring, inspiratie en passie.

 

We zijn 100% toegewijd om de resultaten van onze klanten te bereiken. Onze klantengroep bestaat uit een verscheidenheid aan mensen, maar één ding is gebruikelijk: iedereen wil naar een doel toe werken. De doelen van onze klanten zijn ook zeer divers, van het verliezen van vet tot het krijgen van een killerbody of het oplossen van lichamelijke klachten tot een sportieve prestatie zoals een triatlon of het uitproberen van een bodybuildingwedstrijd.

 

Enkele voordelen van Personal Training

 

Het maakt je zelfverzekerder!

Vaak durf je zwaarder te trainen als iemand met de juiste kennis je begeleid. Zo letten we heel goed op uw uitvoering en corrigeren we wanneer nodig is. 

Het maakt je sterker!

Uiteraard lichamelijk, maar ook mentaal. Je komt jezelf tegen op mindere dagen, je verbaast jezelf op op goede dagen en overtreft jezelf op de meeste dagen!

Het maakt je wijzer!

Jij krijgt van ons de kennis en praktische informatie mee om op lange termijn, zelfstandig je weg te vervolgen in deze gezonde lifestyle. 

Het ondersteund duurzame gewichtscontrole!

Doordat uw lichaamssamenstelling verandert verandert uw metabolisme mee. Dit brengt vele voordelen mee op de lange termijn.

 

Jij bent uniek! Bij het maken van jouw plan kijken we naar verschillende factoren; Doel, Leeftijd, Gewicht, Leefstijl, Activiteitsniveau, Stressniveau en hoe veel keer je kan trainen per week. Dit maakt jouw plan net zo uniek en gepersonaliseerd. 

 

Personal Training is een investering in jezelf. Samen kijken we naar een manier van trainen die bij jou past en die jij leuk vind. Gedurende het traject ontwikkel jij je eigen kunnen en inzicht zodat je ook zelfstandig aan de slag kan. Daarnaast is het ook een stok achter de deur! Wetende dat ik op jou wacht op een afgesproken tijd helpt je net wat meer om van de bank af te komen en lekker te gaan sporten! Heb jij blessures of beperkingen? Dan is Personal Training ook zeker geschikt voor jou om te leren hier kundig mee om te gaan!