Blessurebehandeling 

De lat ligt vaak hoog als we trainen en ook in het dagelijkse leven kan er altijd een ongelukje gebeuren. Je krijgt een blessure en je hebt pijn. We nemen in ons drukke leven zo’n klacht niet altijd serieus. Hoe langer de klacht er is, hoe erger de gevolgen. Het is dus raadzaam om snel aan een oplossing voor je klacht te werken.

 

Het menselijk lichaam werkt in ketens van spieren, pezen, en bindweefsel. Deze werken allen heel nauw samen om een bepaalde beweging of functie tot stand te brengen. Als er in een van deze ketens iets aan de hand is zullen er ook in de andere ketens problemen optreden. Deze moeten harder werken en hierdoor ontstaan vervolgens ook daar klachten.

Ook voor revalidatie na operaties bieden we een passend rehab- programma. Onze effectieve spieroptimalisatie- en behandelmethoden richten zich op het vinden van de oorzaak van de klacht. Hierdoor kunnen we de spierfunctie herstellen. 

 

 

EFFECTIEF

Wij bieden een totaal effectieve methode op het gebied van blessurebehandeling aan. We richten ons op de oorzaak van de klacht met als doel het herstellen van houding en spierfunctie. De meeste behandelmethodes gaan direct op de pijn af. Als die behandeld is gaat de pijn even weg maar komt toch weer terug. Dat betekent dat de oorzaak van de klachten op een andere plek in je lichaam zit. Pas als de oorzaak gevonden en behandeld is zal er effectief iets verbeteren.

 

€69.95 PER UUR

Herkenbaar?

  • Je hebt last van vermoeidheid en zeurende spieren.
  • Je hebt last van 'pijnlijke' spieren en gewrichten.
  • Je hebt een druk gevoel in je hoofd en ervaart veel stress.
  • Je hebt een verzwakte weerstand.

 

Welke klachten kunnen wij behandelen?

 

Wij bieden een effectieve behandeling voor onder andere de volgende klachten; knieblessures, enkelblessures, elleboogblessures, arm en pols blessures, hamstringblessures, hoofdpijn, (lage) rugpijn, nek- en schouderklachten, achillespees- en sleutelbeenklachten.

 

Staat uw klacht hier niet tussen? Neem dan alsnog contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.