Team en Locatie

 

TEAM

Wij zijn Shai Dewnarain en Khirty Baidjnath. Vanaf september 2017 hebben we onze grote droom uit laten komen en zijn we de trotse eigenaars van MuscleMinded in Rijswijk.

 

Vanuit onze PT-Studio begeleiden we zowel mannen als vrouwen naar een verbeterd levensstijl. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om iemand plezier te laten ervaren in het bewegen en zich vrij te laten voelen tijdens 1 van onze aangeboden diensten.  

 

 

LEVENSSTIJL

We staan niet achter standaard trainingsprogramma's en voedingslijsten, we creëren een balans tussen inspanning en ontspanning aan de hand van eigen keuzes.

 

Dit is een levensstijl, stress reduceren, bewegen en gezonde voeding is nodig om onze lichaam en geest te onderhouden dus waarom beginnen we niet nu al met het creëren van gezonde gewoontes? 

 

Hoe vroeger je beseft dat je met dit lichaam ook oud moet worden, des te beter kan je het voor jezelf inrichten om mobiel en gezond te blijven.

 

LOCATIE

We zijn een exclusieve PT-studio in Rijswijk. Dit betekent dat je voor de deur parkeert, 3 stappen naar de deur loopt en wij voor je zorgen vanaf het moment dat jij binnenstapt.

 

We hebben een handdoek, fles water en flink wat energie voor jou klaarliggen om jouw training succesvol in te richten.